Techniek moet werken, en mag geen zorgen en problemen opleveren. Zeker niet op belangrijke evenementen. Bij MEB AV ROTTERDAM begrijpen we dat. Van de eerste kennismaking met de klant tot de evaluatie na de opdracht hechten wij veel waarde aan de behoeften van onze opdrachtgevers en de deelnemers van evenementen. Tijdens de uitvoering van opdrachten werken wij uitvoerig met dubbel-checks en redundanties, om technische problemen te voorkomen en op te lossen.

MEB AV Rotterdam is onderdeel van MEB Rotterdam, een full-service leverancier voor alles op en rond het podium. Naast AV techniek levert MEB Rotterdam ook DJ shows en live-entertainment. Meer info: www.meb-rotterdam.nl.

Projectmanagement

Vanaf de eerste kennismaking tot het opruimen van de laatste kabels zijn wij bereid uw project in goede banen te leiden. Wij denken graag met u mee als opdrachtgever en zijn gewend werk uit handen te nemen. Desgewenst nemen wij de complete technische realisatie van uw event op ons; uiteraard binnen de gestelde kaders, mogelijkheden en het gestelde budget. Communicatie met betrokken partijen zoals de eventlocatie, catering, veiligheidsdiensten, sponsors en andere leveranciers is voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Bevlogen team

Ons team bestaat uit ervaren projectmanagers, bevlogen licht- en geluidstechnici en stagehands die van aanpakken weten. Wij denken graag met u mee en zullen niet rusten voordat u als opdrachtgever 100% tevreden bent. Daarbij zijn onze medewerkers flexibel, communicatief vaardig en zij zullen altijd de hoogste kwaliteit nastreven.

Techniek

MEB AV ROTTERDAM beschikt over een brede lijn van goed onderhouden, kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Daarbij maken we gebruik van gerenommeerde merken uit de AV-branche. Techniek wordt bij ons na ieder evenement uitvoerig getest direct na retour in het magazijn. Transportschade wordt voorkomen met hoogwaardige flightcases. En bij ieder evenement wordt het functioneren van alle techniek ruim voor aanvang getest op de evenementenlocatie. 100% functioneren is altijd ons doel.

 

project MEB AV

Recent Posts

MEB AV ROTTERDAMNachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam
Zuid-Holland

Tel l +31(0)10 522 18 55
Fax l +31 (0)10 524 99 91

Email: info@meb-av.nl

IBAN l NL41RABO0110074238
Rabobank Bergschenhoek
KvK nr l 24379634 Den Haag
BTW nr l NL814560957B01

Merken

Portfolio

Een geslaagd congres met medewerking van MEB AV Rotterdam is te zien in bovenstaande video van de evenementenlocatie NHOW Rotterdam. MEB AV Rotterdam verzorgde in 2014 op het ASEM congres geluid, beeld, licht, webcasting, live vertaling in 4 talen door tolken en de vergadersystemen.

 

 

Referenties

Referenties MEB Rotterdam

Telefoon: +31 (0)10 522 18 55